keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Mustakissa sukka

Tämä oli alkuperäinen idea, mutta koska mustaa lankaa ei juuri sillä hetkellä löytynyt (tiesin, että sitä jossain on, mutta kärsivällisyys ei riittänyt sen etsintään). Väri-iloittelu jatkuu, mutta täytyy minun mustan ystävänäkin todeta, että kyllä valkoisten kissasukkien väritys oli parempi. Valmiina vasta yksi sukka, mutta en malta nyt ensin tehdä toista.


Meidän mustalla kissalla Viivillä eli Vipsulla kävi köpelösti puukkoleikin kanssa. Puukko nirhaisi rinnusta, mutta jotain outoa tapahtui siinä rytäkässä myös silmälle. Vilkkuluomi peittää osan silmää ja syytä ei oikein eläinlääkärikään keksinyt. Nyt kokeillaan antibioottia piikkinä, sillä suun kautta otettavat tabletit ei kelvanneet lainkaan, ei mihinkään herkkuun sekoitettuna. Joudun siis leikkimään jotain sisar-hento-valkoista.. ja piikki on tosi pelottavan pitkä. Tässä kuva Vipsusta vielä terveenä.

2 kommenttia:

  1. Voi Vipsu-kisu-rassua. Minullakin on mustavalkoinen "peruskissa" eli Kolli. Tuossa se on nytkin kiehnäämässä ja saan pitää toisella kädellä kiinni, ettei näppäimille tule makaamaan. Vanha kolli. Sen kunniaksi teen kohta mallillasi mustia kolleja rivin sukkiin!

    Toivottavasti kissasi paranee! Lääkettä eivät katit todellakaan suostu syömään, vaikka mitä keinoja yrittäisi...

    VastaaPoista
  2. Minulla on nyt kaksi alle vuoden ikäistä tyttökissa: Viiru ja Vipsu. Vipsun silmä ei ole parantunut, mutta ei huontunutkaan. Seurailen tilannetta. Viime kesänä jouduin luopumaan perheessämme melkein 15 vuotta olleesta Laku-kissasta syövän takia. Nyt sitten kaksi viliskanttia, joten koko ajan sattuu ja tapahtuu ja puikot saa kyytiä myös..

    VastaaPoista