maanantai 22. huhtikuuta 2013

Isoäidin neliöitä

Missähän kellonajassa tai minkä maan kellonajassa tämä Bloggeri on, sillä kirjoittelen mukamas tänne aika käsittämättömiin aikoihin. Todellisuudessa olen iltauninen ja nukkumassa jo hyvissä ajoin enne puoltayötä.

No jokunen aika sitten isoäidin-neliöt koki uuden tulemisen käsityörintamalla, joten piti minunkin ensiärsytyksen (kun niitä tuli joka tuutista..) jälkeen kokeilla omia versioita aiheesta. En ole koskaan oikein tykäännyt palatossuistakaan, joten yhdistin kaksi asiaa ja lopputuloksena oli näitä isoäidineliöpalatossuja. Nyt pidän niitä aina ja ihmettelen, että miten tulin toimeen ilman. Tässä muutama värivaihtoehto, mutta vain muutama. Hiukan mopo taas karkasi käsistä..



Ja sitten piti kokeilla tyynynpäällisiä. 

Kaikissa näissä olen käyttänyt lankana Seitsemää Veljestä Novita.  Syynä on se, että lähin kauppani pitää valikoimissaan ko. lankaa, joten sitä on sieltä helppo ostaa ja sorrunkin aina, kun tulee uusia värejä tarjolle.

2 kommenttia:

  1. Hauskoja tossuja, tosiaan!

    Onko sinulla jonkinlainen vuori noissa tossuissa? Eikö ne ole aika "ilmavat" jollei ole vuorta, ajattelin. Ja toisaalta - kestävätkin ehkä sitten paremmin...

    VastaaPoista
  2. En ole vuorta laittanut, tietysti sitäkin ideaa voisi kehitellä tai laittaa vaikka pohjallisentapaiset tms... Yleensä jalassa on kuitenkin joku sukka ja sen päällä tossu, joten yllättävän lämpimät ne "reikäisenäkin" on.

    VastaaPoista