sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Tulppaanisukkien ruutupiirros



Tässä sukkien puhtaaksi piirretty malli. Koko sukan ohjetta en ole saanut vielä aikaiseksi, mutta jos joku haluaa soveltaa tätä kuviota, niin olkaa hyvä:) Alkuperäisessä tekeleessä oli 60 aloitussilmukkaa, mutta tähän lisäsin 4 eli yht. 64. Silmukoita toki voi reunassa vähentää tai lisätä koon mukaan eli pohjavärillä.



4 kommenttia:

  1. Kiitos viurukissa ihanasta tulppaanimallista! Aloitin juuri sukat tyttärelleni synttärilahja kai. Teemalla Pieni pala Keykenhofia. Muisto parin vuosikymmenen takaisesta matkastamme tulppaanin loistoon.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, toivoittavasti tulee mieluisat sukat:)

    VastaaPoista
  3. Hei, saako tällä sun mallilla tehdä sukkia myyntiin? Facen yhdessä kirppariryhmässä on myynnissä eikä mainintaa kuka on suunnitellut.

    VastaaPoista
  4. Hei, kiitos tarkkaivaisuudesta. En ole varsinaisesti kieltänyt, enkä luvannut käyttää mallia kaupalliseen tarkoitukseen, mutta tietysti olisi hyvien tapojen mukaista mainita edes, että kenen mallia käyttää. Pinterestissä on ainakin aivan villi meno, näitä minun sukkamalleja on ominaan tai ainakin omille sivuille vieneet useta "venäjänkieliset".

    VastaaPoista